Café del Duna

Helyszín: 
Időpont: 
2009. augusztus 1. 21:00 - szombat

A nyári melegre való tekintettel a szombat estét illik a szabadban tölteni. Mi lenne erre jobb helyszín mint a Duna part. Vagy menjünk mindjárt egyből a Dunára és élvezzük a Nickodemus lágy nyáresti lounge-os dallamait az A38 tetőteraszán.

Elsöprő nyáresti élmény lehet a Nickodemus koncertje az A38 hajón. A brooklyni DJ ’98 óta fergeteges hangulatú partykat ad a Hudson folyón az A38hoz hasonló állóhajón. A „Turntables on the Hudson” elnevezésű partyk sikerességéről az is tanúskodik, hogy Nickodemus barátunk időközben egy lemezkiadót is létre tudott hozni munkássága gyümölcséből.

De mit ígér nekünk a Turntables on the Danube? Zenéjét a Café del Mar albumok lágy, tengerparty dallamihoz hasonlítanám, amely jelen esetben igen jól passzol a Dunaparti környezethez. Ha DJ-nk legújabb albumához a Sun People-höz hasonló zenékkel pörgeti fel a budapesti közönséget, akkor kellemes latinos olykor elaléltató máskor felpörgető ritmusokra számíthatunk. Az életigenlő napfényes világzene elhozza nekünk a Brazil tengerpartok hangulatát, az afrikai sivatagok dallamait a Dunára.

A Deck Attack sorozat újabb állomásaként megrendezett eseményen fellép egy másik amerikai DJ Nappy G, valamint a sorozat állandó hazai helytartói Infragandhi, Negro és Bodoo.

Jegyár: 1000Ft (500 Ft lefogyasztható)

Hirdetés