2019. február 16. - szombat

Café del Duna

Kinyomtatom...
Helyszín: 
A38 Hajó
Időpont: 
2009. augusztus 1. 21:00

A nyári melegre való tekintettel a szombat estét illik a szabadban tölteni. Mi lenne erre jobb helyszín mint a Duna part. Vagy menjünk mindjárt egyből a Dunára és élvezzük a Nickodemus lágy nyáresti lounge-os dallamait az A38 tetőteraszán.

Elsöprő nyáresti élmény lehet a Nickodemus koncertje az A38 hajón. A brooklyni DJ ’98 óta fergeteges hangulatú partykat ad a Hudson folyón az A38hoz hasonló állóhajón. A „Turntables on the Hudson” elnevezésű partyk sikerességéről az is tanúskodik, hogy Nickodemus barátunk időközben egy lemezkiadót is létre tudott hozni munkássága gyümölcséből.

De mit ígér nekünk a Turntables on the Danube? Zenéjét a Café del Mar albumok lágy, tengerparty dallamihoz hasonlítanám, amely jelen esetben igen jól passzol a Dunaparti környezethez. Ha DJ-nk legújabb albumához a Sun People-höz hasonló zenékkel pörgeti fel a budapesti közönséget, akkor kellemes latinos olykor elaléltató máskor felpörgető ritmusokra számíthatunk. Az életigenlő napfényes világzene elhozza nekünk a Brazil tengerpartok hangulatát, az afrikai sivatagok dallamait a Dunára.

A Deck Attack sorozat újabb állomásaként megrendezett eseményen fellép egy másik amerikai DJ Nappy G, valamint a sorozat állandó hazai helytartói Infragandhi, Negro és Bodoo.

Jegyár: 1000Ft (500 Ft lefogyasztható)

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

plakát

Müller Péter Sziámi AndFriends az A38 hajón, sztárvendég Ónodi Eszter, az év színésznője.

Magna Cum Laude

Karrierjének két évtizedes jubileumát, különlegesnek ígérkező téli mulatsággal ünnepli a Magna Cum Laude zenekar a Papp László Budapest Sportarénában.