2017. december 15. - péntek

Trapp Nap

Kinyomtatom...
Időpont: 
2009. szeptember 25

Trapp Nap elnevezéssel belvárosi futóversenyt szerveznek Pécsett 2009. szeptember 25-én. A rendezvényen a korábbiakban megszokottól eltérően a Színház térről rajtolhatnak igazolt és amatőr versenyzők, korhatár nélkül, hogy megtegyék a 2010 trapp vagy a 6030 méteres futás távot.

A verseny mezőnye a Színház térről rajtol, majd a Király utcán, a Kis Flórián utcán, a Papnövelde, majd a Megye utcán át a Mária, illetve a Szent Mór utca felé folytatják a trappolást a Király utcán át a Színház térig.

Nevezni szeptember 25-én 16.30-tól lehet a helyszínen, a verseny 17.30-kor kezdődik. Az eredményhirdetésre ugyanott lesz 18.30-kor. A trapp és a futás férfi és női 1-3. helyezettje serleg díjazásban részesül és minden célbaérkező sorsoláson vesz részt, ahol a támogatók ajándékait nyerhetik meg. A fődíj egy Super mountainbike.

A szervező Melitta SE célja, hogy a futással a PÉCS2010 Európa Kulturális Fővárosa program rendezvényeit népszerűsítsék, illetve a minősített és amatőr sportolók versenylehetőségeit bővítsék.

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

borító

Megjelent Czanik Balázs új receptkönyve.

Lesley Rosenthal és Antonio Moral

Megtörtént a Maestro Solti Nemzetközi Karmesterverseny döntőjének sorsolása.

jelenet

5 kategóriában győzött a Lady Macbeth a Brit Független Filmek versenyén, valamint elnyerte a Fipresci-díjat az Európai Filmdíjak megmérettetésén.