2018. június 19. - kedd

Adventi ajándékgyűjtési akció

Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2009. november 28 - 2009. december 19

Olvasom a Millenáris lapján, hogy Adventi játékgyűjtési akciót szerveznek a C épület aulájában november 28-tól december 19-ig. A cél pedig az, hogy a megyei gyermekotthonokban, illetve nevelőszülőknél élő gyermekeknek ajándékot gyűjtsenek.

Kérik, hogy a felesleges, kinőtt, megunt játékokat vigyék el a helyszínre, hogy a Millenáris munkatársai eljuttassák a rászorulóknak.

Igazán szép kezdeményezés. Ha valaki nem jutna el, én azt tudnám tanácsolni, hogy mindenkinek a lakóhelye közelében - ha gyerekotthon nincs is - de templom biztosan van. Ha a játékot egyszerűen becsomagolja, ráírja, hogy például 5 éves kisfiúnak vagy kislánynak való ajándék - már ugye attól függően, mi van a csomagban, biztosan tovább tudják ajándékozni a templomban. Mi - annak idején - az összeszedett gyerekjátékokat az óvodának adtuk oda. Kimostam a szőrme-, anyagállatokat, lemostam az autókat - arra azért mindig gondoljunk, hogy tiszták legyenek a játékok. Szerintem, nem is egy óvoda örülne a játékoknak - bár az biztos, hogy egészségügyi megfontolások (előírások) miatt ezt egyeztessük a megajándékozni kívánttal.

A millenárisi időpontokról: hétfő-péntek: 9.00–17.00, vasárnap: 11.00-18.00
Szombatonként gyermekprogramok alkalmával: 10.00–17.00 a Teátrumban

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Zsuffa Zsanna Lídia - kócsag

A 300 m2-nél valamivel nagyobb alkotás a XI. Bertalan Lajos utca 16. szám alatt található társasház tűzfalára került fel, tervezője Zsuffa Zsanna Lídia.

Cloverfield Lane 10

A Cloverfield Lane 10 a Paramount Nyári Mozi következő filmje!

CRX

Nick Valensi, a The Strokes gitárosának bandája, a CRX indítja az estét június 21-én a Queens of The Stone Age koncertje előtt a Budapest Parkban.