Ünnepeld velünk a South Park 25 éves szülinapját!

Fergeteges hangulatú születésnapi partival ünnepli meg a South Park elmúlt 25 évét a Comedy Central!

Augusztus 5-én Budapest szívében elevenedik meg Colorado idilli városkája, így bárki találkozhat a szókimondó sorozat kulcsfiguráival, egy szelfi-gép segítségével pedig összeállhatnak egy kép erejéig a főhősökkel. Ráadásul a szériához köthető ajándékok, nyereményjátékok, illetve speciális, csak erre a napra szóló italakciók is várják az érdeklődőket.

1997-ben indult a Matt Stone-Trey Parker alkotópáros ma már legendás és világszerte több millió rajongóval rendelkező rajzfilmsorozata, a South Park. A coloradói örök negyedikesek és társaik polgárpukkasztó humorukkal belopták magukat a nézők szívébe, így lett az animációs széria minden idők egyik legsikeresebb tévés produkciója. A maga műfajában a South Park szinte töretlenül vezeti a nézettségi listákat és viszi haza évről évre a különböző díjakat – ráadásul a South ParQ: Oltásügyi különkiadás a Comedy Central számára 2021 első számú televíziós közvetítése volt, közel 3,5 millió nézővel.

A negyed évszázadot átölelő nagy siker megünneplése vár a magyar rajongók számára is, méghozzá augusztus 5-én, 15:00-tól a budapesti Akvárium Klub teraszán. S mivel egyetlen születésnap sem telhet el barátok nélkül, ezért az érdeklődők betekinthetnek a Comedy Club másik csúcsnépszerűségű sorozata, a Jóbarátok ikonikus helyszíne, a Central Perk kávézójába is. A belépés mindenki számára ingyenes!

További információk a hivatalos Facebook-eseményben.