Somló Tamás cirkuszolni fog!

Időpont: 
2013. június 22. 0:00 - szombat

Többek között kiváló zenész, és egyben artista is. Anno a világ több rangos cirkuszában porondra lépett, így nem csoda, hogy ráesett a Fővárosi Nagycirkusz választása… Ő Somló Tamás, aki a Múzeumok Éjszakáján az Orfeum Hungaricum varietéműsor sztárfellépője lesz.

„Nosztalgiázni fogok, és már előre izzad a tenyerem” – meséli Somló. „Richter József igazgató úrral annak idején bejártuk fél Európát. Többek között Bulgáriában és Jugoszláviában játszottunk nagy sikerrel. Azóta megmaradt a jó kapcsolat a cirkusszal, ahová mindig szívesen térek vissza” – mondta a zenész.
Somló Tamás elsősorban énekelni fog a porondon, a Fővárosi Nagycirkusz zenekarának kíséretében. „Biztos vagyok abban, hogy a cirkuszi lelátók előtt speciális hangzása lesz majd a slágereknek” – tette hozzá Somló.

2013. június 18. 18:30 - somló ©somló


Az LGT ikonján kívül június 22-én éjféltől láthatja a közönség a Szomszéd néni produkciót, azaz Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs komikusokat, akik nem csupán a székely viccekben jók. Lesz bűvészshow Nagy Molnár Dávid jóvoltából, Szőlőskei Tímea énekel, míg a tánc műfaját a HuN KuN DaNCe, valamint Köcse György és Kovács Krisztina képviseli.
De ezzel még nincs vége: a jelenleg műsoron lévő Circus Maximusból ismert Dashka, a zsonglőr, a Fővárosi Nagycirkusz hangja, Maka Gyuszi, a Jazzation zenekar, és a Black Roses formáció is elkápráztatja a közönséget.
A belépő karszalagokat kényelmesen, sorban állás nélkül, akár egy héttel korábban is megvásárolhatja pénztárainkban a Múzeumok Éjszakájára.

Fővárosi Nagycirkusz sajtóközleménye