2018. április 27. - péntek

A Firenzei Európai Egyetemi Intézete

Kinyomtatom...
Helyszín: 
Olasz Kultúrintézet
Időpont: 
2009. szeptember 15 - 2009. szeptember 29

2009. szeptember 15-én, kedden 17.30 órakor a Budapesti Olasz Kultúrintézetben kerül sor Manfredi Bagnai Focacci A Firenzei Európai Egyetemi Intézete című fotókiállításának megnyitójára.

A kiállítás, melyet Salvatore Ettorre, az Olasz Kultúrintézet igazgatója nyit meg, a művész jelenlétében, 2009. szeptember 29-ig tekinthető meg. Nyitva tartás: hétfő-csütörtök (10-17 óra), péntek-szombat (10-13 óra), vasárnap: zárva.

Manfredi Bagnai Focacci 1968-ban született Milánóban, ahol jelenleg is lakik. Végzettségét tekintve kommunikációs szakember, de ezen túlmenően évek óta tervez és készít kulturális jellegű elbeszéléseket képekben. Kiállítását különböző intézmények, köztük a Köztársasági Elnöki Hivatal támogatásával rendezték meg a főbb olasz nagyvárosokban. Legismertebb munkái a zsidóság kultúráját és identitását bemutató “Tóra képekben” és a Banco Popolare Hungary székhelyén található “Mestieri dell’Uomo” állandó kiállítás.

Bővebb információ: www.manfredibagnai.com

Még nem értékelted

Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Garay Nagy Norbert: Boateng Kármen Stephanie

Budapest új kiállítóterében, a Budai Várban található Mikve Galériában, több hazai hírességről készült festményt is felfedezhetünk.

Munkácsy Mihály Párizsi enteriőr Olvasó nő

A világ egyik legjelentősebb múzeumában, a szentpétervári Ermitázsban önálló kiállításon mutatkoznak be Munkácsy Mihály művei.

plakát

A francia Michel Bouvet a világ egyik legkeresettebb kulturális plakáttervezője.