2017. december 13. - szerda
sport-katamarán

Profi logisztika segítette a sportolót.

Hercules

Műfajában a legnagyobb hazai játék seregszemle a nemzetközi ARCADIA kiállítás.

AKG N60 NC, aktív zajszűrős fejhallgató

A 70-es évektől léteznek úgynevezett aktív zajszűrős fejhallgatók, amik a külső zajokat analizálva kiszűrik a számunkra zavaró hangokat. Áruk ugyanakkor csak mostanra ment le annyira, hogy vetélytársai lehetnek a klasszikus fülhallgatóknak, ezért is szinte minden nagyobb gyártó kínálatában találunk már hasonló eszközöket. Mi egy AKG N60 NC-t teszteltünk, de tapasztalataink többnyire az összesre érvényesek.

ChatSim kártya

Itt a jó idő és kezdődik a nyaralási hullám. Akik külföldre utaznak sokszor meg kell birkózniuk a kellemetlen roaming díjakkal, amik már annyi változáson mentek keresztül, hogy szinte lehetetlen követni, hogy éppen aktuális szolgáltatónk miért mennyi plusz költséget számol fel. Szerencsére az Európai Unió folyamatosan nyomást gyakorol a mobilszolgáltatókra és ezek a plusz költségek évről-évre folyamatosan csökkennek. Addig is egy olasz cég egy újfajta kezdeményezéssel állt elő, amellyel a világ számos pontján ingyen kommunikálhatunk. Ez a ChatSim.

Carrera, bemutató

Igazi szentély épült a távvezérlésű kiskocsik szerelmeseinek. Magyarország legnagyobb, húsz négyzetméteres digitális pályáján álltak rajthoz a magyar Opel Dakar Team tagjai.

Helyszín: 
Millenáris
Időpont: 
2013. április 28. 10:00 - 18:00
vele.png

A kiállítás neve: Veletech és a Mobilarena és a Prohardver közös rendezvénye. Helyszíne a Millenáris B épülete (Nagycsarnok), a programok pedig nemcsak az okostelefonok elvakult rajongói, hanem jóformán bárki számára érdekesek lehetnek.

Időpont: 
2010. július 24 - 2010. július 28

2010. július 24–28. között rendezik meg Pécsett a Bridges Világkonferencia - Matematikai összefüggések a művészetben, a zenében, a tudományban és a kultúrában című rendezvényt.