2018. december 12. - szerda
Részlet a Mission: Impossible Fantom protokoll című filmből

Az van a Mission Impossible filmekkel, hogy szerintem a végtelenségig lehet készíteni őket, a történet mindig annyira önálló, hogy a folytatást szinte nem is hasonlítjuk egy előző részhez. Mondjuk én még mindig nem emésztettem meg, hogy hova tűnt a második részben feltűnt barátnője, de mindegy... Elöljáróban annyit, hogy nekem az első rész óta ez tetszett a legjobban.

Részlet a Géppisztolyos prédikátor című filmből

Sokféle karakter bőrébe belebújt már Gerard Butler az elmúlt években, pl. láttuk Drakulaként, vagy egy számítógépes játék részeként, fejvadász exférjként, vicces TV-s szereplőként, vagy akár romantikus filmben. Tulajdonképpen azt mondhatjuk, hogy mindegyik szerepben megállta a helyét és ami még ennél is furcsább, hiteles maradt. Most egy merőben új szerepkörben látjuk és ez is nagyon jól áll neki.

Részlet a Made in Hollywood című filmből

Johnny Marco sikeres színész, nagy kanállal habzsolja az életet: nők, bulik, alkohol, luxus. Ám egy napon nagy feladat nehezül a vállára, gondoskodnia kell a lányáról. Sofia Coppola tőle megszokott módon mutatja be Hollywood pompája mögötti világot. Mégis nekem nagyon unalmas volt, többször kerültem alvás közeli állapotba, és többször éreztem úgy, hogy azonnal ki kell futnom a moziteremből.

Jake Gyllenhaal & Michelle Monaghan a Forráskód c. filmben

Az adott programozási nyelven megírt kódot forráskódnak nevezzük. Ez a szöveges állomány utasítások sorozatát tartalmazza, amiből aztán némi plusz ráfordítással egy új program jön létre.
Nem, nem tévedtél el. Ez a cseppek.hu film kritikai szekciója, nem egy informatikai ki mit tud.